torstai 28. huhtikuuta 2016

Siis pyöritä, lennätä pellavapäätä

Herbert von Krolock: Tanssi, poika, tanssi. Ja sitten valssataan.. Pyöritä, lennätä, pellavapäätä.. Olen seurannut paljon fandomia, fänarttia, ja eri toten mahdollinen homoseksuaalinen suhde kahden päähenkilön, miehen, välillä, kuten uusi Sherlock & Moriarty, sekä HannibalFannibalia Hannibal & Will Graham. Pahat pojat ja hyvikset, sankarit? Tällainen rakkaus saa aikaan paljon meemejä ja taidetta, ja saa aikaan suvaitsevaisuutta ja silmäkarkkia... Ja paljon iloa.
    Kun pressanlinnassa valssataan vain heteroparein niin on mukavaa nähä kuinka 1800-luvun lopulle sijoittuvassa tarinassa ollaan vapaamielisempiä ja suvaitsevaisia. Nykyajan teatteri on muuttunut, osaksi verkkoa ja some. Se ei ole pelkästään somehoroilua vaan selkeä osa kokonaisprosessia, fanihommia ja informaatiota. Olen selkeästi sitä mieltä, että suomi nousuun teatterilla! "Siis pyöritä, lennätä pellavapäätä

Kun silmissä leikkivät säkenet lyö
Niin kaunista muuall' ei löytyä saata"


Flickrissäni:
Alfred

sarjakuvassa

 
Tanssi poika tanssi tämä yö kanssani Marion: Tanssi poika tanssi Polanskin elokuvan makea kohtaus jossa vettä pumpataan kreivipaidassa joka hädin tuskin peittää..