tiistai 30. elokuuta 2016

Bodom 2

Kun kuvaa suurentaa ja suurentaa näkyy tarkemmin tuo kaksois-muotokuva, heijastukseni nupussa, joka ajelehtii Bodominjäven viileässä virrassa... Lisäksi kuplista muodostuu paisteklasit joissa näkyy Salvador Dalin pääkallot. Hm...
Oi. Symboliikkaa. Ironiaa. Sekä lyriikka että runoutta - tuo vitsi lainaus mainiosta Jane Austenin tuoreesta Lady Susan -filmatisoinnista Love and Friendhip joka näytettiin Espoo Cinessä. Upea hersyvä elokuva ja aivan kamala päähenkilö! Nainen! Pahis! 1800-luvulla! Puuma! Älykäs! Manipuloiva! Omillaan toimeentuleva...
       Lisää kuvia Bodominjärvi 29.8.16 Bodom. Juuri kun lähdin pois retkeltä rankkasade joka alkoi Espoossa ja jatkui Helsingissä. Hienoja sadekuvia!


Ja sateen jälkeinen syksyinen metsä, tuoksuineen, sammaleineen, jäkälineen... Vihreän monet sävytBodominjärvellä ollaan kovin positiivisia: tällä pelillä pääsee Espoossa mihin vaan. Ehkei kuitenkaan Emmaan eikä Tapiolaan? Voi olla aika raskasta kitkutella kun kitka asfaltilla & soratiellä.... Eikä elämä ole niin kuin Monkeessien tv-sarjassa. Olisikin!
Osataan Bodomissa vihasiakin olla.... Kot kot
samoja punaisia muotoja, kummalakin puolella rantoo...


 Kun koittaa syys ja lehdet... Käyn kuvausretkellä syksyisin Bodominjärvellä. Nyt siellä oli jokin muuttunut. Kun metsään haluat mennä nyt niin takulla yllätyt. Metsä näyttää metsältä.