maanantai 4. huhtikuuta 2022

Cliffhanger or epic hangover? Dramaattisia matkakuvia: roikutaanko kuilulla, kärsitäänkö eeppisestä crapula munidsta, ei ollenkaan...

Dramaattisia matkakuvia: Cliffhanger or epic hangover? Matkalla, roikutaanko kuilulla, kärsitäänkö eeppisestä crapula mundista, ei ollenkaan... Jyrkänteellä: Matkata voi vaikkapa aasin kanssa. Kuten minä Mallorcalla George Sandin innoittamana. 

Matkaseurana aasi on itsepäinen mutta johdonmukainen. Vuoristossa joka on kuin Pasolinin Sikolätin rekvisiittaa, kuin Galapagos-saarelta, kuin Kuun kamaralta, kuin maasta jonka Attila on polttanut tuhkaksi... 

Menen ulos autosta, ja tielleni puskee aasi. Yritän kuvata. Onnistun. Astelen ja kuvaan. Yritän mennä takaisin autoon - aasi on tiellä. Kierrän välkkynä auton toiselle puolelle. Aasi on jo siellä, ja estää autoon pääsyn. Yksi aasi on ratissa, ja jossain vaiheessa olen sisällä autossa. Timanttikaktukset kukkivat. Vain.

Julkaistu
18.4.2013

Michelangelon kuoleva orja - kuin kaunis poika farkkumainoksesta. Louvre.Ruotsissa Galleria tarkoittaa ostoskeskusta, Suomessa tietenkin galleriaa, taidegalleriaa, ei suinkaan kauppakeskusta. Tämä kuva Lontoosta. Kärsivä taiteilija joutuu amerikassa menemään töihin viikkaamaan gapin paitoja, vai mitä Janeane Garofalo.. No mutta sehän on Stella McCartney - upea nainen, jolla on arvomaailma kohdallaan!
Salvador Dali museo: Mae West huone.
Man Rayn haudalla.