lauantai 23. heinäkuuta 2022

Halloween jouluna, aina. Kaupunkikierroksella, akkunaostoksilla Tukholmassa Jane Austenin syntymäpäivänä 2013

Halloween jouluna, aina. Aikaa jäätelölle. Kaupunkikierroksella, akkunaostoksilla Tukholmassa Jane Austenin syntymäpäivänä 2013. Ennen, muinoin. Oikeastaan en edes pidä jäätelöstä, mehujäästä sen sijaan kyllä ja sorbetista.

Kaupunkikierroksella, akkunaostoksilla Tukholmassa 2013. Kamerana Panasonic DMC-TZ5 eli Lumixi eli Lumix, joulukussa, kaamoksen aikaan, ilman salamaa kuten aina, ja ilman jalustaa. Nippa nappa valo riittää.  © Satu Ylavaara Photography 2013:

Sweeney Todd pyörisi, mutten mennyt, päässyt. Tukholmassa oli muinoin myös samanniminen parturinliike... Kuvaa en siitä ehtinyt ottamaan kun sen linjuriautolla ohitin...
Kuuluuko Halloweenin kiltit, iloiset peikot
Rolf Lidbergin klassiste onnelliset peikot, yhteydessä luontoon
Senkin bazzibazuukki! Senkin herkkukurkku! Sekstisessä Tintissä, jossa naiset ja tytöt puuttuvat miltei kokonaan, on yks valopilkku, Kapteeni Haddockin kieli.
Ostin koko hela maailman, entisen maailman. Pitäisikö se pelastaa?
Hyvin, hyvin pieniä eläimiä
Andy Warholin näyttely olis
Omakuva heijastuneena jäätelökioskiin
Self Portrait, reflection, ice cream kiosk, winter
Self Portrait
Omakuva, digikamera, peilin kautta
Kuvan koko 666 kt
Aikana ennen filttereitä
pailailu, cosplay koshaus, burlesi
Yleensä haluan laittaa erikseen mustavalkoiset, normivärikuvat, seepian sävyiset, infrapunat ja muut erikseen, mutta helpomi samassa blogikirjoituksessa.
Hyvänpuulinne pelle on GB GLASS:n tuttu logo
© Satu Ylavaara Photography 2013Google käänsi: Halloween at Christmas, always. Time for ice cream. On a city tour, battery*  shopping in Stockholm on Jane Austen's birthday 2013. Before, in the old days...


Muuten hyvin mutta vanha ja mummo eiku murresana "akkuna" on window eikä patteri (battery*  shopping)